4 x 21 dní k pevnější postavě a životní změně 😲

...aneb video-tréninky + jídelníčky + recepty + motivace + nutriční poradenství u Tebe doma v jednom programu!

Hledáš něco, co opravdu funguje?  Něco, co Ti ušetří čas i peníze?
Něco, u čeho prostě vydržíš a co dokonce předčí Tvá očekávání? 🤩

Přehráním videa souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů YouTube.

Zjistit vícePovolit video

Vše na videích. Různé tréninky. Recepty a jídelníček. 😉

Výzva je ten nejlepší program, který znám. Patřím mezi skupinu lidí, kteří musí počítat peníze, ale peněz zaplacených za Výzvu nelituji a nikdy nebudu! Získala jsem lepší fyzičku, zvedlo se mi sebevědomí a získala jsem partu lidí, které považuji za svoji rodinu. Tomášovi a jeho týmu patří ten největší dík.
Ilonav rukou Tomáše od roku 2018
Ani ve snu by mě nenapadlo, že nějaký Tomáš z videí se stane mým Guru a já budu hltat a plnit vše, co mi doporučí. Forma, jak je Výzva postavená nezahltí informacemi. Vše jde postupně a je to pěkně vysvětleno. Přesně víte, proč byste měli udělat určité změny ve svém životě.
Ivetav rukou Tomáše od roku 2016
Tomáš to má zmáknutý – umí poradit, jak si cviky ulehčit, hecuje při cvičení, je to prostě úžasný. Je to, jako kdyby byl u mě doma v obýváku. Také jídelníček a recepty nám nabízí postupně, takže to pro člověka není takový šok, jako když musí všechno od základů změnit. A to je naprosto dokonalé.
Kristínav rukou Tomáše od roku 2018

💪 Tomáš Jehlička, fitness trenér, motivátor, autor Výzvy 21 dní a zakladatel GORILLA Fitness 💪

Pro koho je Výzva 21 dní určená?

Pro kluky. Pro holky. Pro mamky i taťky. Pro celou rodinu 👨‍👩‍👧‍👦.
Pro jedlíky i dietáře. Pro začátečníky i pokročilé. Pro malé i velké.
Pro typy s postavou 🍐 hrušky i jablka 🍎. Pro kravaťáky, vousáče i nevousáče.
Pro ty, které už nebaví běhat pořád dokola na pásu jak krysy. 🐭

  • Chceš se dostat do formy?
    Začni s Výzvou 21 dní a připrav se na léto, na svatbu nebo na závod!
  • Taky si říkáš: "Musím už začít něco dělat?"
    Nic nevymýšlej. Co den, to úkol. Stačí jen vykročit a objevit kouzlo Výzvy, která nezná výmluvy.
  • Hledáš nový impulz do cvičení?
    Tréninky pod mým vedením Tě nabijí energií a stále nové cviky Tě budou bavit.
  • Nevíš, kde začít a jak si rozvrhnout cvičení a jídelníček?
    Pak je tento program ideální pro Tvůj start.

Úspěchy lidí, kteří Tomášovi a Výzvě propadli.

Rozklikni a poznej reálné lidi, skutečné příběhy a neskutečné přeměny.

Rychlý přehled.

Kde?

U Tebe doma. Online. Vše na videích.

Kdy?

Neodkládej to, lepší dnes, než až zítra!

Jak?

Každý den 1 email, 1 úkol, 1 video.

S kým?

No přeci s Tomášem! 💪

Cíl?

Úsměv a hrdost při pohledu do zrcadla! 🙂

S čím?

Pro začátek jen činky nebo petky s vodou.

Zažij Výzvu na vlastní kůži!

Vyzkoušej Výzvu zdarma a objev největší výhody online cvičení s Tomášem
a rozmanitosti jídelníčku.

Představení týdne zdarma

V krátkém videu Ti představím úvodní týden Výzvy, po jehož absolvování snadno zjistíš, zda Ti systém jednoduchých každodenních úkolů vyhovuje a zda je Výzva 21 dní pro Tebe to pravé.

Přehráním videa souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů YouTube.

Zjistit vícePovolit video

POSILOVACÍ TRÉNINKY

Každý trénink je jiný a krapet těžší než předchozí. 💪 Ale všechny mají společný cíl - dát shobem přebytečným tukům, zpevnit celé tělo a dobít si baterky! 🔋

JÍDELNÍČEK

Detailně si vysvětlíme jak na zdravou snídani, oběd, večeři a svačiny pro spalování tuků. 🔥 Naučíš se stravovat zdravě a přitom si občas dopřát svá oblíbená jídla.

KONDIČNÍ TRÉNINKY

Přispívají ke zrychlení metabolismu, zlepšení kondice 🏃‍♀️ a vytváří ideální prostředí pro spalování tuků dalších 24 hodin po skončení tréninku.

MOTIVACE A VEDENÍ

Ukážu Ti jednoduché principy, jak si vytvořit pozitivní zvyky 🔄 a jak dosahovat úspěchu. Naučíš se překonat a hledat cesty i tam, kde žádné nejsou.

Proč 21 dní?

Ptáte se, proč jsme náš online fitness program nazvali zrovna Výzva 21 dní? Právě tohle je doba, za kterou můžeme přepsat své staré návyky za nové, vyměnit své nezdravé rituály za zdravější a začít vnímat naši přeměnu postavy a změnu jídelníčku jako zábavný a tvůrčí proces, při kterém se nemusíme stresovat, ale naopak si jej užívat a vychutnávat. 

Principem rozfázování Výzvy na 21 dní je její dávkování, pomalé a posloupné. Každá fáze obsahuje 21 dní, ve kterých se krok-po-kroku naučíme měnit náš jídelníček a zvyšovat náročnost cvičení. Začínáme s jednoduššími cviky a jednoduššími tréninky a v každé další fázi tak tělo postupně navykáme na vyšší level obtížnosti, při kterým můžeme spalovat ještě rychleji. Odměnou pak může být vybudování fyzické závislosti na cvičení. A stejně tak je to se zdravějším jídelníčkem - změny dávkujeme pomalu a nenápadně tak, abychom své rozmazlené chuťové pohárky převedli na zdravější variantu skoro bez povšimnutí.  

Nespěchejte a nechtějte okamžité výsledky ihned, neboť by se mohly rozplynout tak rychle, jak rychle do vašeho života vstoupili. Velké změny a přílišná nálož znamená šok. A šok vede k demotivaci, frustraci, vyčerpání a k následnému jojo efektu. Raději zvolte pomalejší cestu, která vám bude přinášet trvalé výsledky a radost.

Všechno potřebuje svůj čas, a proto pokud chcete pracovat na své postavě, na svém jídelníčku a zdravém životním stylu, není třeba spěchat. Nemusíme měnit svůj život rapidně od základů, abychom dosáhli výsledků. Právě naopak. Změny zařazujeme pomalu a nenápadně. Za 21 dní si můžete osvojit jakékoli pravidlo, které chcete zařadit do vašeho života, přepsat staré vzorce za nové a dát tak našemu tělu i mozku prostor a čas, který potřebuje. 

Děláme tu nejlepší práci.

Jsme tu od roku 2014

Budujeme další online programy:

  • Výzva pro pokročilé
  • Jídelníčková výzva
  • Výzva do plavek

JDEME DOPŘEDU

Vnímáme postřehy všech klientů a program Výzvy neustále vylepšujeme, a to nejen po technické, ale také po obsahové stránce. Sledujeme i novinky v tréninku.

HRAJEME SI

Výzva není jen tak obyčejný program. Své účastníky zapojujeme do různých her, soutěží a akcí. Největší ohlas získala naše Výzvařská olympiáda plná fitness disciplín. 

Jsme rodina

Výzva není jen tréninkový program. Výzva spojuje, vytváří nová přátelství a pocit sounáležitosti. Vzájemně se podporujeme, motivujeme a kdo má chuť, může se s námi vidět na živých setkáních.

BUDUJEME důvěru

Pochopíme, pokud Výzvě nepřijdeš na chuť. Každý má svoji cestu a my ji podpoříme. Pokud zjistíš, že tohle není pro Tebe, nabízíme Ti na jakoukoli investici do programu 14-denní lhůtu na vrácení peněz.

Hýčkáme si vás

Každý den, měsíc i rok odměňujeme výzvaře, kteří se aktivně zapojují. Odměňujeme každý pokrok a každou přeměnu v našich soutěžích a naše nejvěrnější klienti rádi překvapujeme například vánočními dárky. 

Blog Výzvy 21 dní

Program, který mění lidem životy.
Začtěte se do skutečných příběhů a reálných přeměn.

Pátral jsem po něčem, co by už konečně fungovalo a co by vydrželo. Chtěl jsem najít něco, co by mou vysněnou postavu udrželo. Narazil jsem na Výzvu, která mě změnila život. A to jako fakt.

Už nefuním po pár schodech, nepotím se po pár krocích, nestydím se jít ven v kraťasech a jsem plná energie! Snila o 93 kg, své cíle ale několikanásobně přesáhla. Výzva ji totálně pohltila a nyní má 63 kg.

Iloně se podařilo skloubit život na mateřské se cvičením. Zapojila i děti, které vede k pohybu. Získala lepší fyzičku, zvedlo se jí sebevědomí a získala partu lidí, které považuje za svou rodinu.