Měla jsem 90 kg a bylo mi hrozně.

Stala jsem se novým člověkem a už nikdy nechci vypadat jak hroch.

Výzvařka Janča se hecla a dokázala to! Stala se novým člověkem. S Výzvou se naučila vařit a cvičit. Má energie na rozdávání, líbí se sama sobě a užívá si obdiv svého manžela. A co je nejdůležitější – žádnou dietu nedrží, prostě jen změnila životní styl a už nikdy s tím nechce skončit.

Ahoj, řekneš nám něco o sobě?
Jmenuji se Jana Horáková a bydlím kousek od Brna ve vesničce Svatá Kateřina. Je mi 27 let a máme s manželem jedno dítě. Jmenuje se Natálka a jsou jí 3 roky. Moje koníčky jsou procházky po lese. Často jezdíme na výlety do zoo.

Jak ses k Výzvě dostala a proč jsi vstoupila?
Jsou to už dva roky, kdy jsem si poprvé zaplatila výzvu 21 dní a jídelníček od Toma. Začala jsem s tím naplno až letos 1.1.2018 s kamarádkou, kterou jsem si našla na facebooku ve skupině Výzvy. Ve Výzvě jsem tedy dva roky, ale aktivně cvičím teprve rok. Můj důvod ke vstupu byl ten, že chci být štíhlá a krásná a nechtěla jsem vypadat jak HROCH, měla jsem 90 kg a bylo mi hrozně.

Daří se Ti cvičit pravidelně?
Bylo těžké najít si půl hodinu sama pro sebe. Hlavně když jsem nastoupila do práce. Ale podařilo se. Cvičím pravidelně 6 dní v týdnu, a to vždy večer, jak dám malou spát. Chodím také 2x týdně na jógu a začala jsem teď běhat.

Jaké jsou Tvé výsledky?
S výsledky jsem naprosto spokojená, ale chtěla bych dát dolů ještě 12 kg. A taky to dám!

Moje startovní pozice 1.1.2018 a výsledky ze dne 14.9.2018

  • VÁHA: 90 kg ➡️ 76 kg (-14 kg)
  • PRSA: 106 cm ➡️ 91 cm (-15 cm)
  • BŘICHO: 106 cm ➡️ 94 cm (-12 cm)
  • ZADEK: 119 cm ➡️ 104 cm (-15 cm)
  • STEHNA: 73 cm ➡️ 60,5 cm (12,5 cm)
  • RUCE: 35 cm ➡️ 30 cm (-5 cm)
  • LÝTKA: 43 cm ➡️ 38 cm (-5 cm)
  • POD PRSY: 85 cm ➡️ 75 cm (-10 cm)
  • PAS: 89 cm ➡️ 77 cm (-12 cm)

Trvalo mi to 9 měsíců, ale stále nejsem u konce.

Co je Tvojí největší motivací?
Mojí největší motivací je holčina, co se mnou cvičí. Posíláme si fotky, když docvičíme každý den.

Co pro Tebe bylo největší překážkou?
Když nad tím přemýšlím, tak jsem žádnou překážku neměla. Tím, že mě manžel podporoval a jedl vše, co jsem uvařila, tak to šlo nějak samo. Měla jsem chutě na sladké, ale to jsem vždy zahnala buď ovocem nebo oříšky – těch mám velkou spotřebu. Hlavně je to v hlavě a o vůli. Nebylo jednoduché, že mě ze začátku bolely svaly a chtěla jsem se na to vykašlat, ale byla jsem pevně rozhodnutá a šla si za svým. Jednoduchý to určitě nebylo. První půl rok jsem nekupovala vůbec sladké věci. Teď už mě ani nenapadne si je dát.

Jak jsi pracovala se svým jídelníčkem?
Ze začátku jsem hodně bojovala s jídlem. Protože jsem nevěděla, co mám vařit, tak jsem začala vařit s Tomem. Naučila jsem se, co mám kupovat a jak mám co připravovat. Těchto věcí se držím dodnes. Teď už mám doma spoustu kuchařek a upravuji si jídla podle toho, aby to bylo zdravé a ne moc tučné. Zrušila jsem úplně cukr a vše jsem nahradila medem. Nejím ani žádnou mouku a pečivo. Co chci teď vyzkoušet, tak je pečivo z oříšků.

Užíváš také nějaké doplňky stravy z našeho eshopu?
Ano, čokoládový protein a výživu na klouby.

Jak na vstup do Výzvy reagovalo Tvé okolí?
Nikdo o tom nevěděl. Až po pár měsících si kamarádi a rodina začali všímat, že jsem hubenější. Dělalo a dělá mi to moc dobře. To, že jsem něco dokázala sama pro sebe.

Jaký je rozdíl mezi Tebou před Výzvou a Tvým nynějším JÁ?
Už se nikdy nechci vrátit ke svým starým zvykům. Už nikdy nechci vypadat jako hroch. Teď se cítím super, líbím se sama sobě. Připadám si sexy.  Hlavně si toho všímá i manžel. 😉

Moc mě to motivuje, abych pokračovala dál. 🙂 Je to super pocit, když vás cizí lidé chválí a moc si to užívám, protože si za to můžu sama. Nikdo jiný.

Jsi v naší facebookové skupině?
Ano jsem. Všechny přeměny byť malé jsou super, hlavně to všichni dělají pro sebe a nikdo je do ničeho nenutí. Podpora lidí je neskutečná. Nikde jsem se s takovou podporou nesetkala. Je to obrovská motivace.

Pořídila sis k Výzvě i náš motivační deník?
Ano, pořídila a už ho mám tak třikrát přepsaný. 😀 Já jsem si na ledničku nakreslila kalendář a každý den si vybarvuji políčka, kdy jsem cvičila a kdy ne. Nad kalendářem mám napsáno: CVIČ KAŽDÝ DEN A NEŽER SLADKOST!!! Je to taková blbost, ale hodně mi to pomáhalo.

Splnila Výzva Tvá očekávání?
Chtěla jsem zhubnout a povedlo se mi to. Hlavně mám nový životní styl, kterého se nevzdám. Všem říkám, že dietu nedržím, prostě jsem změnila svůj životní styl. Když dostanu chuť na KFC nebo na čokoládu, tak si do dám, proč ne. Nejím to každý den a když si něco takového dám, tak si dám o 30 kliku navíc.

Co pro Tebe bylo ve Výzvě nejdůležitější?
Nejdůležitější pro mě bylo to, že Tom se mnou cvičil každý den, i když jen přes počítač.

Co plánuješ dále?
Chci si dát k narozeninám Výzvu pro pokročilé. S výzvou už nikdy neskončím.

Co bys vzkázala lidem, kteří přemýšlí nad vstupem do Výzvy?
Ať neváhají ani sekundu a jdou do toho naplno. Já jsem si vyzvu zamilovala a stala jsem se novým člověkem. Moc děkuji Tomášovi a celému týmu Výzvy .

Další články

Tomáš Jehlička
Jmenuji se Tomáš Jehlička, jsem certifikovaný fitness trenér, motivátor, autor úspěšných online tréninkových programů pro přeměnu postavy Výzva 21 dní a Výzva pro pokročilé a zakladatel společnosti GORILLA Fitness, která vyrábí české doplňky pro sportovní výživu z prvotřídních ingrediencí dle vlastních originálních receptur.

Co dál? ➡️ Video: Test vaší motivace

Přehráním videa souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů YouTube.

Zjistit vícePovolit video

Všechna videa z motivační série najdeš na této stránce.

Jak pokračovat dál?

  • 1
    Vyzkoušet Výzvu zdarma

Pojď si bez závazku vyzkoušet Výzvu 21 dní. Čeká Tě 7 dní tréninků, během kterých snadno poznáš, zda Ti můj styl vedení vyhovuje 😉

  • 2
    Vstoupit do Výzvy 21 dní

Pokud máš Výzvu 21 dní z let 2014 - 2017, můžeš se zúčastnit hromadného startu v lednu 2020.

Chcete vidět víc přeměn a důkazů, že \"to\" opravdu funguje?

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.