Dvojnásobná babička s duší i tělem dvacítky

Nikdy není pozdě začít!

Helena je dvojnásobnou babičkou a má tři dospělé děti. Vnoučata jsou jejím koníčkem a přestože má 55 let, s chutí se pustila do cvičení s Výzvou. Nasajte energii, která sálá z jejích fotek i z jejího příběhu.

Ahoj Heleno, proč jsi se rozhodla vstoupit do Výzvy?
Chtěla jsem si jednoduše ve svém věku trošku vylepšit postavu. A daří se mi.

Jak se Ti podařilo sladit Výzvu a své každodenní povinnosti?
No, byl to docela problém. Ale  naučila jsem se cvičit hned, jak přijdu z práce domů. Teprve poté se věnuji tomu, co musím doma udělat. A funguje mi to takto skvěle. Jakmile si jednou nastavíte režim, už to není tak těžké.

A prozradíš nám své výsledky?
Za ten rok, co jsem ve Výzvě, se mi podařilo dát dolů 7 kg, z břicha mi zmizelo 13 cm a z boků 10 cm, takže si myslím, že je to dobré. Vůli mám docela silnou, ale samozřejmě se objeví i slabší chvilky. Po fyzické stránce se cítím velmi dobře. Konečně nejsem tak unavená, jako jsem dřív bývala a také mě přestala bolet záda. Ale to není vše. Cítím se také více vyrovnaná a hlavně jsem na sebe pyšná, že to zvládám. To mi hodně přidává na sebevědomí.

Tak to jsou parádní výsledky a skvělé změny. Co Tě vůbec motivovalo, aby jsi začala cvičit?
Asi výsledky ostatních na Facebooku. Jednoduše jsem viděla, že to jde. Celá facebooková skupina je naprostá paráda. Lidé se tam vzájemně motivují, tvoří skvělou partu a to, že můžete sledovat úspěchy druhých, vás pokaždé nakopne k tomu, abyste pokračovali dál. A v průběhu výzvy mě motivoval motivační deník Výzvy. Bylo totiž skvělé se dívat, jak jsem pokročila. Byla to další motivace.

A co Tvůj jídelníček, musela jsi ho nějak změnit?
Docela dost. Tomáš má super jídla. Jsou rychlá a chutná, takže se na ně zvykalo poměrně dobře. Také si podle jeho rad vařím na více dní dopředu, což mi šetří spoustu času, a to mi samozřejmě vyhovuje.

Takže Výzva splnila Tvoje očekávání?
Ano, očekávala jsem, že si změním postavu a také napravím svůj jídelníček. A to se podařilo. I když postavičku, jakou bych si představovala, už asi mít nebudu 🙂

Heleno, moc děkuji za rozhovor a gratuluji k Tvým výsledkům. Přejeme Ti, ať se Ti nadále na Tvé cestě Výzvou daří. Ještě nám ale řekni, co bys vzkázala lidem, kteří nad vstupem do programu přemýšlí?
Ať do toho jdou. Dá se to zvládnout v každém věku a je to úžasný pocit, když vidíte v zrcadle změny. I když někdy mohou být malinké, je to super pocit.

Další články

Tomáš Jehlička
Jmenuji se Tomáš Jehlička, jsem certifikovaný fitness trenér, motivátor, autor úspěšných online tréninkových programů pro přeměnu postavy Výzva 21 dní a Výzva pro pokročilé a zakladatel společnosti GORILLA Fitness, která vyrábí české doplňky pro sportovní výživu z prvotřídních ingrediencí dle vlastních originálních receptur.

Co dál? ➡️ Video: Test vaší motivace

Přehráním videa souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů YouTube.

Zjistit vícePovolit video

Všechna videa z motivační série najdeš na této stránce.

Jak pokračovat dál?

  • 1
    Vyzkoušet Výzvu zdarma

Pojď si bez závazku vyzkoušet Výzvu 21 dní. Čeká Tě 7 dní tréninků, během kterých snadno poznáš, zda Ti můj styl vedení vyhovuje 😉

  • 2
    Vstoupit do Výzvy 21 dní

Pokud máš Výzvu 21 dní z let 2014 - 2017, můžeš se zúčastnit hromadného startu v lednu 2020.

Chcete vidět víc přeměn a důkazů, že \"to\" opravdu funguje?

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.