Ze života výzvařů. Vaše inspirativní příběhy. Naše inspirace.

Příběh Ivany

1/2

Pohyb se pro mne stal součástí dne

Každý den jsem věděla, co mám dělat.  Vše bylo dobře dávkované.

Krátké představení paní Ivany. Její koníčky, práce a rodina...

Paní Iva je živým důkazem toho, že Výzva 21 dní není jen pro dvacítky. V 52 letech vstoupila do programu a opravdu v něm válí. Shodila 5 kg a 13 cm v pase! Dříve se při výstupu do třetího patra zadýchávala, dnes bere schody rovnou po dvou!

Jmenuji se Iva. Je mi 52 let. Mám sedavé zaměstnání, sedím až 10 hodin denně u počítače, takže na koníčky příliš času nezbývá. Mým celoživotním koníčkem byly mé děti, kterých mám pět.

Jaké byly důvody a cíle pro Váš vstup do Výzvy 21 dní?

O Výzvě jsem se dozvěděla od své dcery. Při jedné z návštěv u nás jsem zaznamenala, že zhubla. Nijak to nepotřebovala, ale bylo vidět, že je štíhlejší. Ona si moc pochvalovala cvičení, se kterým začala asi před měsícem. Její nadšení mě tak zaujalo, že jsem si vyhledala informace o tom jejím „cvičení“.

Do Výzvy jsem tedy vstupovala jednak ze zvědavosti a jednak s nadějí, že i mě se podaří dosáhnout podobných výsledků. Navíc mě čekala za 2,5 měsíce svatba nejstaršího syna, a já chtěla vypadat co nejlépe. Nedala jsem si nějaký konkrétní cíl, prostě jsem se chtěla zbavit nějakého toho kila a zpevnit si postavu.

Jak dlouho cvičíte s programem Výzva 21 dní a jaké jsou vaše dosavadní výsledky?

S Výzvou cvičím od začátku května, takže 3 měsíce. Podle váhy by prozatímní výsledky pro někoho nebyly nijak ohromující, ale já jsem spokojená. Shodila jsem 5 kg. Objemově to vypadá trochu líp. Přes břicho, které mne trápilo nejvíc  mám o 13 cm méně. V pase o 9 cm, přes boky o 4 cm.

Jak vás od té doby vnímá vaše rodina a blízcí?

Žiji s dvěma dospělými syny, od nich žádnou odezvu nemám. Jsou to prostě chlapi. Jen ten mladší, který sám posiluje a cvičí, mi občas udílí rady typu: „Mami nekupuj si ty light potraviny, radši si kup plnotučný tvaroh, víc tě zasytí“ apod.  Jinak v práci mi spousta lidí už po docela krátkém čase začala říkat, že jsem zhubla. V tu chvíli to ještě na váze moc vidět nebylo, ale je fakt, že to bylo vidět fyzicky.

Co vás nejvíce motivovalo na začátku?

Nejvíc mě nakoplo to, že jsem postupem času získávala lepší a lepší kondici. Poskoky u mě nepřicházeli v úvahu. Skákací panáky, Aliho poskoky, rychlý horolezec - To fakt byla bída. Při prvních trénincích jsem třeba místo skákacích panáků jen vyklusávala, jen abych byla v pohybu. Ale na konci 1. jsem už zvládala skoro všechno.

Co vás nejvíce motivuje nyní?

Bydlela jsem v 8 patře a nahoru chodila zásadně pěšky (denně tak 5-7x). Schody jsem brala občas i po 2, kupodivu jsem nebyla ani moc zadýchaná, takže kondička se fakt zlepšila. Dřív jsem funěla už do 3 patra.

V současné době se pro mne pohyb stal součástí dne. Dokonce když jsem byla teď na dovolené a nemohla jsem cvičit, chodila jsem běhat do lázeňského parku. Působila jsem zde trochu jako exot, protože do těch lázní jezdí lidé s poruchami pohybového aparátu.

Co pro vás znamená největší překážku a s čím bojujete?

Největší překážkou jsou pro mě asi kliky. Nemám sílu v rukou, ale vždycky se snažím udělat co nejvíc opakování, co zvládnu.

Do jaké míry jste upravila svůj jídelníček?

Jídelníček jsem trochu upravila. Přidala jsem víc bílkovin. Jinak jsem se snažila vyhýbat tučným a sladkým potravinám už předtím. Zařadila jsem polodenní půst. Protože mě nebaví hlídat složení potravin tak např. sacharidové vlny v mém podání jsou spíš k smíchu, než aby měly účinek. Prostě jeden den zařadím přílohy a pak zas pár dní bez nich.

Začala jsi užívat nějaké výživové doplňky?

Z výživových doplňků využívám občas protein. Dřív jsem používala carnitin spíš jako pomoc pro spalovaní. Občas si dám proteinovou tyčku jako rychlé doplnění energie, jinak nic. Možná i proto se tolik váha nehnula.

Co ti na Výzvě nejvíce vyhovovalo?

Každý den jsem věděla, co mám dělat.  Vše bylo dobře dávkované. Moc se mi líbily i videa s teorií. Rady co a jak dělat a vysvětlení, proč a jak co funguje.  U Výzvy se nemůže projevit tzv. syndrom „falešného začátečníka“ jako je tomu u jazykových kurzů.  Prostě ten kdo začíná, zvládne určitý počet opakování, ten kdo je pokročilejší jich zvládne víc.

Jak se zpětně díváte na své rozhodnutí vstoupit do Výzvy 21 dní?

Jako na správné rozhodnutí.  A děkuji všem, kdo se na programu podílí, protože sama bych se nedokopala k ničemu. Opravdu mě pohánělo to, že jsem každý den otevřela mail a mohla cvičit pod vedením někoho, kdo tomu rozumí.

Jaká jsou vaše budoucí předsevzetí, vysněné cíle?

Ráda bych pokračovala dál, pokusím se zvládnout zkušební týden Výzvy pro pokročilé a ráda si zopakuji Výzvu 21 od druhé fáze. Mým cílem je dostat se alespoň o další konfekční velikosti níž.

Kdybyste měla Výzvu popsat 1 slovem nebo 1 větou, co byste řekla?

Naprosto skvělý projekt.

2/3

Za zkoušku nic nedáš! Zkus to taky.

3. generace Výzvy 21 dní.

Poznej naši komunitu blíž skrze facebookovou skupinu, kde Tě s otevřenou náručí přivítají ostatní členové ať jsi sportovně nadaný nebo úplný začatečník. S námi na to nebudeš sám a navíc získáš novou rodinu, která se ti vtiskne do paměti a srdce.

Video: Vše o Výzvě 21 dní ve 4 minutách 😉

Přehráním videa souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů YouTube.

Zjistit vícePovolit video

*Jednotlivé výsledky jsou individuální. Záleží jen na tobě jak moc se do toho opřeš! Inspiruj se v sekci přeměny.

Přidej se k více než 0 lidem, kteří Výzvě dali důvěru před Tebou.
A svou přeměnu postavy si v první řadě užij! 🙂

Vyzkoušej zdarma nebo vstup rovnou do prémiové části s garancí a bez rizika*.

[ * 14 denní garance vrácení peněz ]

Ověřeno více než 0 + klienty.

3/3

Výzva není pouhým neosobním programem.

Je to útočiště pro každého, který hledá vedení, podporu a motivaci. Jsme jedna velká rodina.

  • Výzva 2018 je nová, neokoukaná a opravdu pro každého.
    Přesvědč se sám a mrkni, co ostatní výzvaři řekli.
Nové cviky, i předchozí výzva byla podarena, cvičila jsem ji 2x po sobě, a ikdyz mám zakoupenou i Výzvu pro pokročilé, uvítala jsem V18, je to změna a opět každodenní překvapeni.
Šárkavýzvařka 2016 a pokročilá výzvařka
Cvičení je náročné a zároveň zábavné, zdá se mi, že jsou menší výkyvy v náročnosti. Všechno se zatím stupňuje pro mě ideálně. Je příjemné vidět, že i Tomáš je zadýchaný a zpocený ... Velmi oceňuji zkrácená videa pro zahřátí a protažení. Baví mě to!
Marievýzvařka
Obměna cviků v trénincích, báječné recepty a i videa po vzhledové stránce jsou hezčí 🙂 taky by se mi libilo triko s logem V21D jako má Tom 🙂
Luckavýzvařka
  • Zdravější a chutnější.
    Více receptů, více chutí a inspirace. Jíst se dá zdravě a chutně!
  • Nejsi na to sám!
    K dnešnímu dni je v nové Výzvě 2018 více než 1212 zapálených výzvařů. Ti dokáží člověka vyhecovat, až jde mráz po zádech.
  • Komentáře účastníků nové Výzvy 2018
    Děkujeme všem výzvařům za úžasnou zpětnou vazbu!
Mám za sebou výzvu 2014-15. Byla výborná. Výzva 2018 je ale ještě lepší!!! Obsahuje kondiční tréninky, které mohu cvičit doma. Úvodní videa jsou propracovanější, více motivují. Po technické stránce dokonalejší - záběry z více úhlů, lepší obraz. Je vidět, že i Tomáš je stále lepším řečníkem, průvodcem, motivátorem. Prostě skvělé.
Lenkavýzvařka 2014-2015
Jsou lépe vysvětlené cviky a záběry z více stran pomáhají lépe pochopit cviky. Instruktážní videa mi připadají srozumitelnější než ve Výzvě 2016.
Luckavýzvařka 2016-2017
Nové cviky a HLAVNE video so statickým strečingom, ktorý som v prvej výzve nerobila. Oceňujem na každom videu, že nad ničím nemusím rozmýšľať a idem presne podľa Tomáša, alebo sa o to snažím :). Mám tak čistú hlavu a makám naplno...:)
Renatavýzvařka
Nové cviky s větším zapojením celého těla - rotace a celková koordinace, přidané video na statický strečink, nové recepty, povedená grafika v úvodní fázi zdarma, celkově vypadá teď všechno zajímavě a dokonale 😉
Naďavýzvařka
  • Nové tréninky.
    Zapotí se uplný začátečník, ale i pokročilý jedinec.

Podpora a komunita

Nenechám Tě to vzdát!
Dokopeme to spolu až do konce.

Když přijde krize, nejsi na to sám.

Nebudeme si nic nalhávat, každý z nás zažívá chvíle, kdy chce všeho nechat. Ve Výzvě na to ale nejsi sám. Tréninky za Tebe nikdo neodcvičí, to je jasné. Staň se členem facebookové skupiny Výzvy 21 dní a zažiješ neskutečnou podporu a motivaci od ostatních výzvařů a výzvařek. Pokud nemáš Facebook, já a můj tým jsme Ti k dispozici na e-mailu, kde Ti rádi pomůžeme!

A tak to ve Výzvě děláme my!

Přeměny

Věrnost se vyplácí.

Jmenuju se Zdeněk.

„Výzva se stala mojí druhou rodinou.“

Ve výzvě jsem už více než rok a musím Vám říci, že mě úplně pohltila. Díky facebookové skupině jsme s ostatními výzvaři neustále v kontaktu. Vzájemně se podporujeme, bavíme se, vytváříme nová přátelství a blbneme. Pokud se někomu nechce do tréninku, stačí napsat do skupiny a během několika minut od nás dostane desítky odpovědí, proč do toho jít i dnes.

-6.6 Kg

úbytek hmotnosti

-7.0 cm

přes břicho

-4.5 cm

přes boky

+2.0 cm

přes biceps

Výsledky, kterých Zdeněk dosáhl, Ti garantovat nemohu. Záleží na tobě, jak moc se do toho opřeš.

Ze života

Z živého setkání výzvařů

Jsem Naďa.

„Jde to, i když nemáte čas.“

Jako máma tří dětí a podnikatelka mám doslova práce nad hlavu a myšlenka, že bych jezdila pravidelně do fitka, je pro mě nepředstavitelná. Výzva je v tomto ohledu ideální. Jediné, co potřebuješ, je zapnout počítač. Díky pohybu se cítím skvěle a všechny své denní povinnosti zvládám s větší energií. Navíc se nemusím trápit žádnými dietami, ale můžu se pořádně najíst. To je pro mě hodně důležité.

Z živého setkání výzvařů

-11.2 Kg

úbytek hmotnosti

-18.4 cm

přes boky a břicho

-16.8 cm

v pase

-9.5 cm

přes stehno

Výsledky, kterých Naďa dosáhla, Ti garantovat nemohu. Záleží na tobě, jak moc se do toho opřeš.

Aktuální Luciiny míry

61 Kg

váha

94 cm

přes boky

67 cm

v pase

86 cm

přes prsa

Míry jako má Lucía, Ti garantovat nemohu. Záleží na tobě, jak moc se do toho opřeš.

Jsem Lucia.

Chci být dobrým vzorem pro své tři dcery

Při výchově dětí nejde jen o to, co říkáte, ale hlavně o to, co děláte. I proto jsem před vstupem do Výzvy pravidelně běhala a cvičila podle různých videí na YouTube. Makala jsem na sobě, ale mé výsledky nebyly ideální.

Cítila jsem se stále ochablá a neforemná. Pak jsem však narazila na Tomova videa a začala dodržovat jeho režim. Mé tělo se začalo postupně zpevňovat a já konečně začala mít pocit, že se má snaha vyplácí. Mé dcery oceňují, že mají mámu plnou energie.

Nejen o pevnější postavě a hubnutí

Změna v každém ohledu.

Vždy to ale začíná na jednom místě, u rozhodutí...

Krok 1

„Jdu do toho!
Konečně jsem se rozhodnul. Mám odhodlání a věřím, že to dokážu!“

Krok 2

„Poctivě na sobě makám a Tomáš maká se mou. Každý den se těším na nový úkol.
To, že dopředu nevím, jaký úkol budeme dělat následující den, mě baví a udržuje mě to v napětí.

Už aby bylo zítra! :)“

Krok 3

„Za dobu, po kterou cvičím Výzvu a jsem v kontaktu s ostatními výzvaři, se v mém osobním životě změnilo hodně věcí.“

Trenér a autor Výzvy 21 dní

Kdo je Tomáš Jehlička

Co mám za sebou a proč mi můžeš věřit 🙂

Tomáš proměna

Stejné výsledky, jako jsem dosáhl já, Ti garantovat nemohu.
Nech se však inspirovat mým příběhem a opři se do toho stejně jako já!

Jmenuji se Tomáš Jehlička, jsem certifikovaný fitness trenér, motivátor, autor úspěšných online tréninkových programů pro přeměnu postavy Výzva 21 dní a Výzva pro pokročilé a zakladatel společnosti GORILLA Fitness, která vyrábí české doplňky pro sportovní výživu z prvotřídních ingrediencí dle vlastních originálních receptur.

Vyzkoušej zdarma nebo vstup přímo do prémiové části s garancí a bez rizika*.

[ * 14 denní garance vrácení peněz ]

Ověřeno více než 0 + klienty.

Vedení a motivace

Tisíce účastníků, jediný cíl.

Kam až to dotáhneš? Se mnou až do konce.

Chceš nový deník? Nyní máš možnost ho získat za lepší cenu.

Deník k Výzvě 2018.

Nechám to na Tobě, zda si deník přidáš do své výbavy za 199 Kč. 😉

Skvělá výzvařská výbava v bitvě proti nezdravému životnímu stylu!

Zapiš si své výsledky nejden do paměti, ale i do nového fitness deníku.

Zaznamenej si svůj cíl. Každý úspěch, ze kterého pak budeš mít radost, by měl být poznačen. Bude tě motivovat a držet na té správné cestě za lepším životním stylem! Co je na papíře dáno, to si snáze zapamatujeme. Napiš si do něj třeba svůj oblíbený zdravý recept.

Vyzkoušej zdarma nebo vstup rovnou do prémiové části s garancí a bez rizika*.

[ * 14 denní garance vrácení peněz ]

Ověřeno více než 0 + klienty.